Til deg som forvalter kjøpesenter eller næringsbygg med mange leietakere

Publisert: 02.07.2019 av Tore Christian Lie  

·         Vet du at du kan overlate all energiadministrasjon til VENI Energi Metering uten at det koster deg en krone?

·         Vet du at VENI Energi Metering oppgraderer målerstruktur, installerer automatiske avleste målere og bidrar til økt verdi på eiendommen uten kostnad for deg?

·         Vet du at VENI Energi Metering sitt målesystem gir deg et eksakt bilde av hvordan ditt bygg forbruker strøm slik at det blir enklere å spare?

·         Vet du at VENI Energi Metering har en egen kundeservice som ivaretar alle henvendelser fra dine leietakere knyttet til strøm slik at du fokusere på egen kjernevirksomhet?

Mer for pengene

VENI Energi Metering Fellesmåling gir deg mer for pengene! Vår nettjeneste er skreddersydd for å forenkle energidrift av bygg med mange leietakere og inkluderer en rekke tjenester du ikke får fra ditt lokale e-verk. Uten merkostnad!

Kontroll og kvalitet

Ved etablering av Fellesmåling overtar VENI Energi Metering driften av bygget fra E-verket og utfører korrekt, automatisk måling og avregning av leietagere. Vi tar oss også av fordeling og fakturering av fellesstrøm dersom du ønsker det.

VENI Energi Metering har konsesjon fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) og alle våre tjenester leveres i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

Oversikt over strømforbruk og rapportering

Fellesmåling gjør det veldig enkelt å få oversikt over strømforbruket på alle målere i bygget. Strømforbruket kan grupperes i kategorier som «Forvalter», «Ledige lokaler» og «Leietakere». Alle målerverdier er tilgjengelig i en ePortal der du kan ta ut de rapporter du trenger raskt og enkelt.

Hvordan vi kan hjelpe deg

VENI Energi Metering sørger allerede for en enklere og mer effektiv hverdag for over. 50 eiendomsforvaltere. Vi hjelper gjerne deg også! Ta kontakt med oss på post@venimetering.no, tlf. +47 32 24 22 30 eller direkte på mobil:
+47 41 28 02 89.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail